Известие

Collapse
No announcement yet.

Скорости от 2.0 на 1.7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kavalista Покажи съобщение
    моита 1.7 повече от 190 не съм я мъчел че взе да влиза в критичните и ми дожаля те и толкова я дават по книга иначе до 190 няма проблем да ги дигне ама повечко е малко трудно но не и невъзможно наи много да сменяш мотор
    Като сложиш и 10-15 км/ч. отклонение на километража, нищо чудно да удари 200+
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Мойта старата.... До Турция и обратно ... влезе към 20-тина пъти в прекъсвач на 5-та . По GPS- 206km/h
      А и бях забелязал че 1-ва и идва малко къса....
      .... Тамън си беше за кутия от 2.0..... Аз пък си купих 156 2.0 ( случайно )
      Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
      Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
      Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

е да ама твоита е с 15 коня отгоре

Comment

Имам питане.Приятел иска да сложи ДВГ ВР6 от Пасат на неговия си пасат- дето е 1.8 105 коня.Налага ли се смяна и на ск кутия или може да си остане със старата?Благодаря!! въпроса е възникнал от спор..
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
            единственото дето стана беше че ми изрони шлиците на фланеца на дългата полуоска, и на вс отгоре се оказа голям проблем намирането на въпросния фланец защото по закона за всеобщата гадост колата се оказа някаква междинна серия и нищо не и пасна докато не намерих точните части не ме питайте каква беля си отворих (
            Нищо ново и аз я сменях и беше с изпилени шлици .Имаха формата на триъгълник. Нова полуоска 190 лв
            да ама бабата беше по километраж на 407 ХХХ км като я продадох - сложи поне още 100 000 км отгоре.
            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
            X